پرورش تلیسه

معرفی شاخص های کیفی برای رسیدن به تلیسه های تاپ

پرورش تلیسه

معرفی شاخص های کیفی برای رسیدن به تلیسه های تاپ

درجه بندی لنگش در گاو

   

لنگش در گاو دارای درجه بندی های مختلفی است که از ۱تا ۵ دجه بندی صورت می گیرد وبرای شناسایی انواع لنگش این متن را  بخوانید والبته  در تصویر هم  این تقسم بندی ها به نمایش در آمده است

این مطلب را از دست ندهید روی ادامه مطلب کلیک کنید

ادامه مطلب ...

ویژگی های فیزیکی غذای ماهی قزل آلا ودفعات غذا دهی

نوع خوراکشکل خوراکدانه بندی (میلی متر)وزن ماهی (گرم)طول ماهی(cm)دفعات خوراک دهی (روزانه)
SFT-00    گرانول  0.2-0.40.05-0.25      2>     30
SFT-01    گرانول   0.4-0.60.25-0.4   2-3.5     30
SFT-1    گرانول     0.6-1   0.4-1  3.5-4.5     10
SFT-2    گرانول     1-1.5     1-2    4.5-6     10
SFT-3    گرانول     1.5-2     2-5    6-7.5     10
FFT     پلت     2.5   5-30 7.5-13.5       5
GFT-1     پلت      3.5  30-80 13.5-18.5      4
GFT-2     پلت      4.8     80<   18.5-33      3
BFT-1     پلت       81000-4000    40-72      1
BFT-2     پلت         81000-4000    40-72      1

احتیاجات انواع ماهی به مواد مغذی(بر اساس NRC1993)

      tilapiacommon carppacific salmonrainbow troutchannel catfish
    3000    3200      3600

   3600

    3000    energy DE mcal\kg
    32(28)  35(30.5)   38(34)    38(34)    32(28)   Crude Protein %     
    1.18    1.31    2.04

       1.5

       1.2

%Arg
    0.48    0.64    0.61      0.7     0.42%His
    0.87    0.76    0.75      0.9     0.73%Iso
    0.95     1.00    1.33      1.4     0.98%Leu
    1.43     1.74    1.70      1.8     1.43%Lys
    0.90     0.94    1.36      1.0     0.64%Met+Cys
    1.55     1.98    1.73      1.8     1.40%Phe+Tyr
    1.05     1.19    0.75      0.8     0.56%Thr
    0.28     0.24    0.17      0.2     0.14%Try
    0.78     1.10    1.09      1.2     0.84%Val
       _       1     1-2       1    0.5-1n-3 fatty acid
    0.5-1       1      _        1       _n-6 fatty acid
       _       _      _       1        _     Ca
       _       _      _     0.9        _     Cl
     0.5      0.6     0.6     0.6      0.45Phophorus
       _         _        _      0.6       _   Na
       _     4000      2500      25001000-2000vit A   IU\kg
       _        _        _      2400     500vit D  IU\kg 
      50       100        50         50      50vit E  IU\kg
       _        _        _       _       _vit K  IU\kg
       6       7       7       4       9Rboflavin mg\kg
      10     30      20     20       15Pantothenic acid mg\kg
      _     28       _         10       14Niacin      mg\kg
      _      _       _     0.01        _vit B12    mg\kg
      _    500     800    1000      400 Choline    mg\kg
      _       1       _     0.15       _Biotin      mg\kg
      _       _       2      1.0      1.5Folate      mg\kg
      _     0.5       _        1        1Thiamin   mg\kg
      _       6       6        3          3vit B6      mg\kg
      _     440     300     300        _Myoinsitol mg\kg
      50       _      50      50    25-50vit C        mg\kg
    0.06    0.05       _     0.05     0.04Magnesium%