کنفرانس های سالانه دانشگاه کرنل در زمینه مطالعات تغذیه علوم دامی یکی از معتبرترین کنفرانس هایی است که در آن یافته های جدید دانشمندان و محققان علوم دامی ارائه می شود که در صورت تائید هیئت داوران این کنفرانس در غالب یک مقاله در ژورنال های بین المللی چاپ می شود.
لذا برای آنکه بخواهیم باعلم روز پیش برویم واز مقالات جدید چاپ نشده مطلع شویم می توانیم مجموعه کنفرانس های دانشگاه کرنل را دنبال کنیم.
در واقع با دنبال کردن این proceedings شما یک قدم جلو تر سایرین خواهید بود.
ما در این قسمت مجموعه کنفرانس 2016 دانشگاه کرنل را که در سال 2017 چاپ خواهند شد را تقدیم حضورتان می نمائیم.
برای دریافت رایگان روی ادامه مطلب کلیک نمائید
کنفرانس های سالانه دانشگاه کرنل در زمینه مطالعات تغذیه علوم دامی یکی از معتبرترین کنفرانس هایی است که در آن یافته های جدید دانشمندان و محققان علوم دامی ارائه می شود که در صورت تائید هیئت داوران این کنفرانس در غالب یک مقاله در ژورنال های بین المللی چاپ می شود.
لذا برای آنکه بخواهیم باعلم روز پیش برویم واز مقالات جدید چاپ نشده مطلع شویم می توانیم مجموعه کنفرانس های دانشگاه کرنل را دنبال کنیم.
در واقع با دنبال کردن این proceedings شما یک قدم جلو تر سایرین خواهید بود.
ما در این قسمت مجموعه کنفرانس 2016 دانشگاه کرنل را که در سال 2017 چاپ خواهند شد را تقدیم حضورتان می نمائیم.
برای دریافت رایگان روی لینک زیر کلیک نمائید
2016 Cornell Nutrition Conference Proceedings | |
The History of Chromium and Its Relationship to Glucose Metabolism Dr. Jerry Spears, North Carolina State University (Professor Emeritus) | Manuscript |
Chromium Supplementation and Immune Function in Dairy Cattle Dr. Kasey Moyes, University of Maryland | Manuscript PowerPoint Slides |
Chromium Supplementation and Reproduction in Dairy Cattle Dr. James Ferguson, New Bolton Center - University of Pennsylvania | Manuscript PowerPoint Slides |
The Impact of Chromium Supplementation on Dairy Cattle Performance Dr. Mike Allen, Michigan State University | Manuscript |
Serotonin and the Physiology of Calcium Homeostasis During the Transition Period Dr. Laura Hernandez, University of Wisconsin -- Madison | Manuscript PowerPoint Slides |
Interactions Between the Feed and Feeding Environment Mr. Mac Campbell (PhD Candidate) and Dr. Rick Grant, Miner Institute | Manuscript PowerPoint Slides |
New Milk Analysis Technologies to Improve Dairy Cattle Performance Dr. Dave Barbano, Cornell University | Manuscript PowerPoint Slides |
Aflatoxin Concentrations in Milk from High-Producing US Holsteins Fed Naturally-Infected Maize and Milked 3X per Day Ms. Katherine Churchill (PhD Candidate) and Dr. Dan Brown, Cornell University | Manuscript PowerPoint Slides |
Nutrition For Skeletal Muscle Health Dr. Anna Thalacker-Mercer, Cornell University | Manuscript PowerPoint Slides |
New Perspectives of Evaluating Nutritional Values of Microalgae Dr. Xingen Lei, Cornell University | Manuscript |
Medically Important Antimicrobials in Animal Agriculture - Changes in Practice with the Veterinary Feed Directive Dr. Michael Murphy, U.S. FDA, Center for Veterinary Medicine | PowerPoint Slides |
Looking Ahead -- Dairying in New York and the USA in 2066 Dr. Jack Britt, Jack H. Britt Consulting | Manuscript PowerPoint Slides |
Trace Minerals and the Acquired Immune Response in Cattle Dr. Roberto Palomares, University of Georgia | Manuscript |
The Evolution of the CNCPS: Development of V.7 Dr. Ryan Higgs, Llenroc Ltd. | Manuscript PowerPoint Slides |
Double Crop Rotations with Winter Cereals and Corn Silage or Forage Sorghum Ms. Sarah Lyons and Dr. Quirine Ketterings, Cornell University | Manuscript PowerPoint Slides |
Characterization of Non-Nutritive Factors of Feeds for Model Development Dr. Sam Fessenden, Cornell University | Manuscript PowerPoint Slides |
Peripartum Magnesium and Calcium Nutrition Ms. Brittany Leno, Cornell University (PhD Candidate) | Manuscript PowerPoint Slides |
Transition Cow Management and Outcomes in Northeast Herds Ms. Allison Lawton, Cornell University (PhD Candidate) | Manuscript PowerPoint Slides |
Methane Reduction Strategies in Dairy Herds Dr. Larry Chase, Cornell University | Manuscript PowerPoint Slides |
Key Roles of Amino Acids in Cow Performance and Metabolism – Considerations for Defining Amino Acid Requirements Dr. Helene Lapierre, Agriculture and Agri-Food Canada | Manuscript |
Benefits of Amino Acid Balancing on Metabolism, Inflammation, And Oxidative Stress Dr. Juan Loor, University of Illinois | Manuscript |